Természettudományos felhívás

Az MSMS Tudáspont „házhoz megy”!

Kedves Tanárnő, kedves Tanár Úr! Végezze el osztályával az MSMS Tudásbázis bármelyik kísérletét, és nyerjék meg az MSMS Tudáspont Utazó Workshopot az utolsó tanítási hétre!

A jelentkezés április 29-én lezárult.

A sorsolás időpontja: 2016. május 9., hétfő, 14.00. A nyertes osztály tanárát e-mailben és telefonon értesítjük, valamint az iskola nevét és a nyertes osztály évfolyamát közzétesszük weboldalunkon.

Nyeremény: az MSMS Tudáspont „házhoz megy”! Az MSMS Tudáspont Utazó Workshop ellátogat a nyertes osztály iskolájába, a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium hallgatói a nyertes osztály saját osztálytermében mutatják be a látás tematika interaktív természettudományos kísérleteit a választott iőpontban. A workshop részleteit a kiértesítést követően egyeztetjük az osztályt nevező tanárral.

Nyertest hirdetünk!

Kisorsoltuk a szerencsés osztályt, amelyhez az MSMS Tudáspont Utazó Workshop „házhoz megy”: a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium hallgatói a nyertes osztály saját osztálytermében mutatják be a látás tematika interaktív természettudományos kísérleteit a választott időpontban.

A nyertes osztály a Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola 7/C osztálya, ezúton is gratulálunk!

Adatvédelmi szabályzat:

Az osztályokat nevező tanárok jelnetkezésükkel (e-mail beküldése) önkénetesen hozzájárulnak, hogy nevüket, e-mail címüket és mobiltelefonszámukat az MSMS Tudáspont Természettudományos Nyereményjátékban való részvétel miatt eltároljuk. Az adatokat a játék időtartama alatt a Bayer Hungária Kft. és a 2Republic BTL Reklámügynökség Kft. kezeli, azt 3. félnek nem adja át. Az adatokat kizárólag a nyertes kiértesítése céljából használjuk fel, a nyereményjáték lezárultával törlésre kerülnek (kivéve, amennyiben a jelentkező a levelében megjelölte, hogy a továbbiakban is szeretne információt kappni az MSMS Tudáspont programról).