A Bayer küldetése: "Science For A Better Life"

A Bayer nagy kutatói tradícióval rendelkező, innovációra épülő vállalat. Modern korunk főbb kihívásaira a tudomány segítségével keressük a választ.

Az újítások középpontba helyezése kulcsszerepet játszik abban, hogy vezető pozíciót szerezhessünk vagy tarthassunk meg működési területeinken. Ez a szemlélet segít bennünket abban is, hogy emberek millióinak javítsuk az életminőségét:

 
  • Betegségek megelőzése, enyhítése és gyógyítása, valamint diagnosztizálásuk javítása révén világszerte segítünk a betegeknek.
  • Jó minőségű élelmiszerek, takarmányok és rostok előállításához járulunk hozzá
  • Jelentős eredményeket értünk el az energia és erőforrás-hatékonyság, a mobilitás vagy az otthoni életkörülmények javítása terén.
 

Munkánk során szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődést, vállaljuk azt a társadalmi és etikai felelősséget, amely vállalati polgárként ránk hárul, és ragaszkodunk a Bayernél elfogadott értékekhez, ezek révén előnyös megoldásokat kínálunk a körülöttünk élő közösségeknek.

Tudomány a jobb életért: ezt ígérjük mindannyian a cégünk munkájában érdekelt feleknek.

 

Értékeink

A Bayer vállalati kultúrája nagymértékben hozzájárul a cég sikereihez. Ennek a kultúrának központi elemei értékeink: Leadership (Vezetői kvalitások), Integrity (Integritás), Flexibility (Rugalmasság), és Efficiency (Hatékonyság), egy szóval összefoglalva LIFE (ÉLET).