Óvakodjon a hamisítványoktól

A hamisított gyógyszerek az utóbbi években komoly nemzetközi problémává váltak. A betegek még azokban az országokban sem hagyhatják figyelmen kívül a gyógyszerhamisítás tényét, ahol szigorú jogi követelmények vonatkoznak a gyógyszeripari termékek gyártására és forgalmazására, például amikor interneten vagy külföldön vásárolnak.

 

A hamisított gyógyszerek veszélyeztethetik a gyanútlan felhasználók egészségét, vagy akár még az életüket is fenyegethetik. Csak a megfelelően tájékoztatott betegek tudják megóvni magukat a kockázatoktól, és lehetnek biztosak benne, hogy betegségükre az optimális kezelést kapják.

 

Évi egymilliárd eurót meghaladó kutatási költségvetésével a Bayer HeathCare arra törekszik, hogy a betegeknek a lehető legjobb kezelést biztosítsa betegségeikre. A vállalat ezért kötelességének tekinti, hogy kiálljon a betegek biztonsága mellett, és megóvja őket a gyógyszerhamisítás által teremtett kockázatoktól. Ugyanakkor a Bayer HealthCare arról is gondoskodni kíván, hogy termékei jó hírnevét ne károsítsa a nem megfelelő alkalmazás és a hamisított gyógyszerek.

 

A következő oldalak a hamisított gyógyszerekkel kapcsolatban tartalmaznak információkat, és pontosan bemutatják, hogyan védheti meg magát Ön , ha hamisított gyógyszerrel találkozik. Az interneten gyógyszertermékeket vásárolóknak különösen tisztában kell lenniük az internet veszélyeivel.