A Bayer teljesen megújítja arculatát

Budapest, 2018. április 16. – Dinamikus, nyitott, személyre szabott: Ezek jellemzik a Bayer új arculatát. Werner Baumann a Bayer AG vezérigazgatója így fogalmazott: „Márkánk a legfontosabb megkülönböztető tulajdonságunk. Immár 150 éve szavaznak nekünk bizalmat világszerte.” Az új márka ötvözi a Bayer hagyatékát az új kihívásokkal, amelyekkel egyszer szembe kell nézzen egy ilyen nagy, multinacionális cég, különösen a mai digitális világban. A cég fókuszában az egészség és az élelmezés áll, így elérkezett az idő, hogy ezek a változások tükröződjenek a Bayer márkában.

A Bayer márka minden értelmében megújul: az online és offline vizuális és audiovizuális médiában, a legendás Bayer keresztben, a színpalettában, képi megjelenésben és betűkészletben. A Bayer színei és képei ma már sokkal élénkebbek, melegebbek, és dinamikusabbak. A külső megjelenés sokkal nyitottabb és kozmopolita, így a Bayer keresztet a mai digitálisan összekapcsolt világhoz igazították. Ugyanakkor, a félreismerhetetlen Bayer kinézet megmarad – elvégre, ez a név 1863 óta a szakértelmet és minőséget képviseli.


Olvasson többet ezzel a témával kapcsolatban Dr. Michael Preuss, kommunikáció és kormányzati kapcsolatokért felelős vezető legutóbbi blog posztjában: https://www.magazine.bayer.com/en/a-strong-brand-can-t-rest-on-its-laurels.aspx.

 

A Bayerről

A Bayer egy globális vállalkozás, középpontjában az Élettudományok különböző területei, egészségügy és a mezőgazdaság. Termékei és szolgáltatásai az emberek hasznára és életminőségének a fejlesztésére vannak tervezve. Ugyanakkor, a Csoport innováción, növekedésen és magas profitokon keresztül teremt értéket.  A Bayer elkötelezett a hagyomány és a modernitás kombinációjának az alapelvével: Fenntartható fejlődés, a szociális és etikai felelősségek, mint testületi polgári személy. Fiskálisan 2017-ben, a Csoport körülbelül 99,800 személyt foglalkoztatott és 35.0 milliárd EUR bevétele volt. A beruházások értéke 2.4 milliárd euro, Kutatás és fejlesztés 4.5 milliárd euro volt. További információért látogasson el a http://www.bayer.co.hu weboldalra.


Jövőre vonatkozó kijelentések

A közlemény a Bayer Csoport vagy valamely alcsoportjának vezetősége által, különböző jelenlegi feltételezések és előrejelzések alapján megfogalmazott, jövőre vonatkozó kijelentéseket tartalmazhat. Különböző ismert vagy ismeretlen kockázatok, bizonytalanságok vagy egyéb tényezők miatt a vállalat tényleges jövőbeli eredményei, pénzügyi helyzete, fejlődése vagy teljesítménye jelentősen eltérhetnek az itt szereplő becslésektől. Ezek a tényezők a Bayer www.bayer.com weboldalon elérhetők, nyilvános jelentéseiben tárgyalt tényezőket is magukba foglalják. A vállalat nem vállal kötelezettséget a jövőre vonatkozó kijelentések aktualizálására, illetve a jövőbeni eseményekhez vagy fejleményekhez történő igazítására.