MSMS Tudáspont: egyszerű és könnyen beszerezhető alapkellékekből látványos, szemléletes kísérletek felsősöknek

Utazó Workshop annak, aki személyesen nem jutott el a foglalkozásra

 
  • Óriási érdeklődés kíséri a Bayer interaktív oktatási programját, amelyből a tanárok praktikus ötleteket kapnak a biológia- és a kémiatanítás színesítéséhez.
  • Az MSMS Tudáspont Utazó Workshopja „házhoz viszi” a kísérleteket – még lehet pályázni!
 

2016. március 16., Budapest – A Bayer Hungária „Making Science Make Sence” (MSMS) interaktív oktatási programja a 2015/16-os tanévben nagy sikerrel folytatódik. Az MSMS Tudáspont foglalkozásainak időpontjai a felhívás napjától rekordsebességgel, egy hónap alatt beteltek. A program 10 videókísérlettel és az Utazó Workshoppal bővült: önkéntes fiatal kutatókkal és egyszerűen megvalósítható természettudományos kísérletekkel felszerelkezve látogatnak meg egy szerencsés osztályt, az ország bármely pontján.

 

A Bayer Hungária által indított – és nemzetközi szinten több mint húsz éves múltra visszatekintő – MSMS Tudáspont ebben a tanévben a Láthatatlan Kiállításon rendezi meg természettudományos workshopjait a 10-14 éves diákok számára. Az előző évadhoz képest dupla annyi (40) kiscsoportos gyakorlati foglalkozások időpontjaira másfélszeres volt a túljelentkezés.