A Bayer és az egészségügyi szakemberek együttműködése

A gyógyszeripari ágazat és az egészségügyi szakemberek számos különféle területen működnek együtt, a preklinikai kutatások, a klinikai fejlesztések, kezelések és gyakorlatok során.

A betegekkel való elsődleges találkozási pontként az egészségügyi szakemberek felbecsülhetetlen értékű szaktanácsadással szolgálhatnak a betegségek kimenetelével és kezelésével kapcsolatosan. Ez létfontosságú szerepet játszik a betegellátás, a kezelési lehetőségek és a betegségek kimenetelének javítására irányuló törekvéseink tökéletesítésében.

 

1. példa az együttműködésre: Klinikai vizsgálatok
A betegeknek a megfelelő gyógyszerekre van szükségük

A betegek csak akkor profitálhatnak igazán a világszerte meglévő nagy mennyiségű, felbecsülhetetlenül értékes orvosi tudásanyagból ha belső szakértőink szorosan együttműködnek a külső kutatókkal és az egészségügyi szakemberekkel. Szilárd meggyőződésünk, hogy e közösen hasznosított szakértelem hozzásegíthet minket a jelentős betegségek behatóbb ismeretéhez és a hatékonyabb gyógyszerek gyorsabb kifejlesztéséhez. A kezelőorvosok és egyéb egészségügyi szakemberek klinikai vizsgálatokat folytatnak különféle vizsgálati központokban az egészségügyi hatóságok, intézményi felülvizsgáló testületek és etikai bizottságok által engedélyezett klinikai vizsgálati tervnek megfelelően, így ők jelentik a legfontosabb kapcsot az ágazat és a résztvevő betegek között, továbbá az adatgyűjtés is az ő feladatuk. Az egészségügyi szakemberek és szervezetek klinikai vizsgálati szakértelmét, idő- és energiaráfordítását viszont honorálni kell.

 
Infógrafika: Az együttműködésen alapuló kutatás a betegek és a társadalom számára egyaránt előnyös
 

További tájékoztatáshoz a klinikai vizsgálatokról kattintson ide

 

2. példa az együttműködésre: Az orvosok képzésének támogatása
A betegeknek a legtájékozottabb orvosokra van szüksége

A Bayer innovatív gyógyszerek fejlesztésével foglalkozik. Az új kezeléseket – felelősségteljes alkalmazásuk érdekében – be kell mutatni és el kell magyarázni az egészségügyi szakembereknek. Éppen ezért támogatjuk az egészségügyi szakemberek konferenciákon és képzéseken történő részvételét, mivel ennek révén az orvosok hozzáférhetnek a legújabb kutatási eredményekhez, és ezek ismeretében a legjobb kezelést írhatják fel betegeiknek. Csak így tehetünk eleget az új kezelések helyes alkalmazásának elősegítésére irányuló kötelezettségvállalásunknak. A tudományos témájú rendezvények mellett az orvosok számos más forrásból is tájékozódhatnak.

 
Infógrafika: Megalapozott kezeléssel kapcsolatos döntések a folyamatos képzés révén