• Az orvosoknak biztosított juttatások átláthatósága

    Az egészségügyi szakembereknek biztosított kifizetések

    A Bayer az egészségügyi szakemberekkel való pénzügyi kapcsolatok átláthatóságának előmozdítására törekszik. Meggyőződése, hogy ez növeli az innovatív gyógyszeripari vállalatok iránti bizalmat.

Juttatások

Áttekintés

Ikon: Az együttműködésen alapuló kutatás a betegek és a társadalom számára egyaránt előnyös

Az együttműködésen alapuló kutatás a betegek és a társadalom számára egyaránt előnyös

A gyógyszeripari ágazat és az egészségügyi szakemberek közti együttműködés eredményeként számos innovatív gyógyszer született, valamint csökkent a különféle betegségek életünkre gyakorolt hatása. A Bayernél meggyőződésünk, hogy az egészségügyi szakemberekkel való szoros együttműködés és a szakértők folyamatos továbbképzése révén jobb eredmények érhetők el a betegek kezelése terén.

A Bayer és az egészségügyi szakemberek együttműködése

 
 
Ikon: A gyógyszeripar és az egészségügyi szakemberek – alaposan szabályozott kapcsolat

A gyógyszeripar és az egészségügyi szakemberek –
átlátható kapcsolat

Az egészségügyi szakemberekkel való együttműködés során betartjuk az ágazat és az egészségügyi szakemberek közti érintkezést egyértelműen szabályozó hatályos jogszabályokat és előírásokat, így az egészségügyi törvényeket és az ágazati kódexeket. Ezeket a szabályokat további átláthatósági szabályozások módosítják, mint például az egyesült államokbeli „Sunshine Act”, az európai EFPIA Transzparencia Kódex, valamint a különféle helyi beszámolási kötelezettségek. A szakemberek függetlenségét és integritását teljes mértékben tiszteletben tartjuk.

Az EFPIA Transzparencia Kódex-szel kapcsolatos tudnivalók

 
 
Ikon: Az EFPIA közzétételi szabályzat megvalósítása

Az EFPIA Transzparencia Kódex megvalósítása

A Gyógyszeripari Egyesületek Európai Szövetsége (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, EFPIA) tagjaként a Bayer elkötelezett az iparág átláthatóságának biztosítása iránt és az EFPIA Transzparencia Kódex szabályait magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Az EFPIA Transzparencia Kódex értelmében a Bayer az egészségügyi szakemberek és szervezetek részére nyújtott pénzbeli és nem pénzbeli juttatásokat közzéteszi a globális és lokális weboldalain is..

Az EFPIA Transzparencia Kódex-szel kapcsolatos tudnivalók

 
 
Ikon: Az EFPIA közzétételi szabályzat megvalósítása

Juttatások közzététele

A Bayer a gyógyszeripar és az egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek közötti érintkezés jellegének és mértékének átláthatóbbá tétele érdekében a közvetlenül vagy közvetve az egészségügyi szakembereknek vagy egészségügyi szervezeteknek a vényköteles gyógyszerkészítményekkel összefüggésben biztosított összes juttatást az AIPM Transzparencia Kódex keretében dokumentálja és hozza nyilvánosságra. Az egészségügyi szakemberekkel való együttműködés során betartjuk a vonatkozó jogszabályokat és előírásokat, a különféle helyi beszámolási kötelezettségeket, és teljes mértékben tiszteletben tartjuk a szakemberek függetlenségét és integritását.A hazai juttatásokkal kapcsolatos információk