Animal Health

A házikedvencek sokak számára családtagok, míg a haszonállatok a világ népességének táplálásában játszanak felbecsülhetetlen szerepet. Célunk, hogy készítményeinkkel megvédjük ezeknek az állatoknak az egészségét és jólétét: megóvjuk őket a betegségektől, és betegség esetén lehetővé tegyük a kezelésüket.

A legújabb tudományos kutatási eredményeket és korszerűbb technikákat alkalmazva fejlesztettük ki portfóliónkat, mellyel minden kisállatfaj számára hatékony védelmet nyújtunk mind a külső mind a belső paraziták ellen.

A korszerű és hatékony gyógyszerek gyártásán túl, a felelős állattartás jegyében fontosnak tartjuk az állattartók felvilágosítását, illetve a hatékony betegség-megelőzés lehetőségeinek ismertetését, valamint azt, hogy felhívjuk a figyelmet az egyedi megjelölés (mikrochipezés) szükségességére.

Végül, de nem utolsó sorban a Bayer Hungária Kft. állategészségügyi részlege a felelős állattartási gyakorlat fontos elemeként mindig is kiemelt figyelmet fordított az állatvédelemre. Ott kívánunk segíteni, ahol erre a legnagyobb szükség van. Az elmúlt években számos állatmenhelyet támogattunk és örökbefogadási akciókat szerveztünk szerte az országban, s ezt a gyakorlatot a jövőben is folytatni fogjuk

Kisállatos termékeinkről, programjainkról és legfrissebb híreinkről a Felelős Gazdik weboldalon kaphatnak bővebb tájékoztatást, illetve a Felelős Gazdik facebook oldalon is igyekszünk érdekes és friss hírekkel ellátni a Gazdikat.
Az alábbi termékoldalakat is ajánljuk figyelmükbe:
advantix.hu
foresto.hu
kiltix.hu
drontal.hu

Haszonállat üzletágunkban kiemelt figyelmet fordítunk a parazitairtó készítményekre és a fertőző betegségek elleni szerekre, mind a tejelő- és vágómarhák, sertések, juhok és szárnyasok számára. Kiemelt ügyként kezeljük a méhegészségügyet, s a méhészek szakmai támogatását.
Haszonállat üzletágunkkal, valamint méhészettel kapcsolatos hírekről és termékekről a Bayer Farm weboldalán, illetve a Méhész Partnerség oldalán tájékozódhatnak.