Crop Science

Az emberiséget elegendő táplálékkal ellátni igen komoly feladat, melyet csak közös erőfeszítéssel lehet elérni. Növényvédelem hiányában a károsítók a megtermelt élelmiszer és élelmiszer alapanyag közel 30%-át elpusztítanák.

Kezdeményezéseink pozitívan járulnak hozzá a táplálék megteremtéséhez, mely az emberiség egyik legnagyobb kihívása. A világ népessége minden másodpercben három emberrel növekszik. Ez jelenleg kezelhető számnak tűnik; de 2050-ben, mire ezek az újszülöttek felnőnek, már 9,7 milliárdan leszünk a Földön – a mainál körülbelül egyharmaddal többen.

A kérdés az, hogy miként lehetséges közel tízmilliárd ember táplálása, ha már a jelenlegi alapvető igények kielégítése is problémát okoz.


A Bayer válasza a fenntartható mezőgazdaság és a hatékony növényvédelem


A Crop Science üzletág innovatív gyomirtó szerek, gombaölő szerek és rovarölő szerek, valamint csávázószerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Képviselőink a mezőgazdasági termelőkkel közvetlen kapcsolatot tartva segítik a felelősségteljes növényvédő szer felhasználást.

A magyar mezőgazdaság számára nem csak növényvédő szereket és vetőmagokat fejlesztünk és juttatunk piacra, hanem a minél teljesebb körű megoldások biztosítása érdekében egyre több szolgáltatással is bővítjük kínálatunkat.

Ezen szolgáltatások egyik új eleme az az okostelefonra letölthető GazdaInfo (gazdainfo.hu) alkalmazás, amely a termékeinkkel kapcsolatos összes fontos információt naprakész formában biztosítja.

Honlapunkon (www.agro.bayer.co.hu) megtalálja a növényvédő szereinkkel, vetőmagjainkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatos összes lényeges információt.