Pharmaceuticals

A demográfiai változások következtében világszerte nő a krónikus megbetegedések és az egyszerre több betegségben szenvedők száma, ami nagy terhet ró a betegekre, a szolgáltatókra és az egészségügyi rendszerekre egyaránt. Az emberek ugyanakkor aktívabb szerepet vállalnak saját egészségük menedzselésében – ehhez jelentős hajtóerőt hordoz a digitalizálódó világ.

Az üzletág küldetése olyan innovatív termékek kutatása, fejlesztése, gyártása és forgalmazása, melyek az emberek egészségének és életének javítását szolgálják. Készítményeinkkel a növekvő, egyre inkább elöregedő népesség jelentette kihívásokra válaszolunk. Gyógyszereinknek jelentős hasznuk van a klinikai terápiában és többletértéket jelentenek – főként a szív- és érrendszer, az onkológia, nőgyógyászat, hematológia és szemészet terén.

Az innovatív egészségügyi megoldások keresése során kihasználjuk a big data, a fejlett elemzési módszerek és más digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. Célunk, hogy hozzájáruljunk az orvostudomány fejlődéséhez, és megfeleljünk a betegek, orvosok, egészségügyi finanszírozók és szabályozó hatóságok igényeinek. 

Növeljük befektetéseinket a kutatás és fejlesztés terén, azokra a területekre összpontosítva, ahol a legnagyobb szükség van az innovációra, és ahol kutatóink tudásukat felhasználva a legtöbbet tehetik. Részben más gyógyszeripari vállalatokkal együttműködve klinikai fejlesztési programokkal kívánjuk bővíteni az alkalmazási területeket, gyógyszereinket pedig szeretnénk további betegcsoportok számára is hozzáférhetővé tenni.